Bilverkstad Tyresö

  

Bilverkstaden i Tyresö för Alla Märken!


Känn dig fri

Du är fri att lämna din bil vart du vill. I och med nya EU-regler för gruppundantaget så kan inte en märkes bilverkstad knyta upp din bil och dess service till sig längre. Du är fri att välja var du vill serva bilen utan att riskera garantier och andrahandsvärden. Vår bilverkstad i Tyresö har kapacitet att serva alla typer av märken i Skandinavien, med tillhörande reservdelar, av likvärdig eller högre kvalitet än din märkes bilverkstad.

Tyresö Bil & Diagnos AB

Tyresö Bil & Diagnos AB reparerar och servar alla bilmärken enligt konstens alla regler.

Vi är en fullserviceanläggning med grundtanken att kunden inte skall behöva åka till ett flertal olika verkstäder för att reparera och serva sitt fordon. Vår bilverkstad i Tyresö åtgärdar idag alla typer av fel som kan uppkomma på ett fordon så som El-fel, motorlampor, besiktningsanmärkningar, behov av service, fyrhjulsinställningar, motorrenoveringar och mycket mer.

Garantier och reklamationsrätt – en trygghet för dig som kund Om din bil omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter besöket hos en MECA-bilverkstad Tyresö. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att Tyresö Bil & Diagnos använder reservdelar enligt föreskriven kvalitet.

Stämplarna som du får i serviceboken av Meca Tyresö talar om för nästa ägare att den här bilen har ägts av någon som brytt sig lite extra om den. Dessutom ger Tyresö Bil & Diagnos dig full garanti på vårt jobb och våra produkter. När du lämnar in din bil till din bilverkstad i Tyresö kan du vara säker på att alla arbeten utförs enligt bilens service- eller reparationsanvisning – och naturligtvis med full garanti. För reservdelar är den tre år och bilverkstaden Tyresö garanterar resultatet av arbetet under 12 månader efter det att uppdraget har avslutats. Dessutom kan du reklamera reservdelar enligt gällande svensk konsumentlagstiftning – alltså tre år.

Oavsett om MECA-verkstaden är ansluten till MRF (Motorbranschens Riksförbund) eller kvalitetskontrolleras av KBV (Kontrollerad Bilverkstad).

Boka tid för bilservice direkt onlineBoka tid för bilservice direkt online

Däck och fälg i Tyresö

Sommar och vinterdäck till förmånliga priser

Läs mer och boka tid

Däckskifte-Däckbyte i Tyresö

Däckskifte på nolltid!

Läs mer och boka tid

Tyresö Bilvård

Nu utför vi även bilrekonditionering, solfilmsmontering, stenskottslagning samt montering av bildekaler

Läs mer och boka tid

Snedslitna däck?

Det kanske är dags för en hjulinställning.

Läs mer och boka tid

Hämta bilen utan att betala

Med ett MECA-kort i plånboken kan du känna dig trygg. Du bestämmer själv hur och när du vill betala. Ansök direkt här.

Läs mer

Boka ditt verkstadsbesök direkt här på hemsidan.

Sök verkstadstid